+420 603 450 667 info@direct-ahead.cz

Ochrana osobních údajů GDPR

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ SOUKROMÍ

Toto Prohlášení o ochraně soukromí popisuje postupy ochrany osobních údajů společnosti Direct AHead, s.r.o. aplikovaných na všechny webové stránky touto společností vlastněných, provozovaných nebo touto společností zastupovaných (dále v textu souhrně nazývaných “naše stránky”).

Ochranu vašich soukromých údajů bereme vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb.), který provádí nařízení EU 2016/679 (GDPR).

Kdo je správce?

Správcem osobních údajů posbíraných na tomto webu je Direct AHead, s.r.o., Pod Harfou 943/10, Vysočany, 190 00 Praha 9 , Česká republika. IČ: 05197333.

Provozujeme webové stránky https://direct-ahead.cz, ale i jiné webové stránky.

Vůči vašim osobních údajům jsme v pozici správce a určujeme tedy, jak jsou osobní údaje zpracovány, za jakým účelem, jak je s nimi nakládáno, po jak dlouhou dobu, jak jsou celou dobu zabezpečeny a vybíráme si také případné další zpracovatele, kteří nám v práci s těmito daty pomáhají.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám návštěvníci stránek, registrovaní sledující nebo zákazníci svěří vždy sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • Prodej knih
  • Organizace kurzů
  • Organizace webinářů
  • Organizace školení
  • Poskytování služeb
  • Plnění smlouvy

Vaši e-mailovou adresu nezbytně potřebujeme k zajištění organizace všech našich výše uvedených služeb a produktů a poskytnutí vašeho přístupu k naším fyzickým či elektronickým produktům a službám. 

Pokud si objednáte některý z našich elektornických produktů a služeb, potřebujeme vaši e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abychom vám mohli vytvořit přístupy do členské sekce.

Vedení účetnictví

Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Přímý marketing skrz e-mail

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíte a na co klikáte na našich webových stránkách nebo v našich e-mailech, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu – tedy zasílání a zobrazování obchodních sdělení. 

Pokud si objednáte některý z našich produktů či služeb, webinářů, PDF souborů, MP3 či video tréninků (ať placených nebo zdarma), vnímáme oprávněný zájem posílat vám newslettery s tématikou osobního rozvoje. Budeme to dělat maximálně po dobu 5 let od přihlášení.

Pokud zakoupíte některý z našich produktů či služeb, tak vám jako váženému zákazníkovi můžeme zasílat newslettery se zaměřením na podobnou tématiku a to na základě oprávněného zájmu správce po dobu až 5 let.

V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů kdykoliv odhlásit tlačítkem”odhlásit se”  v patičce každého našeho e-mailu. 

Přímý marketing skrz Facebook reklamu

Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít tuto informaci pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 50ti měsíců od poslední návštěvy webu. 

Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět,můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing skrz FB messenger

Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger, požádáme vás o souhlas se zasíláním zpráviček s tématikou osobního rozvoje. Pouze na základě takto předem uděleného souhlasu vám následně budeme zasílat tyto zprávy a to po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání těchto zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí pokud na jakoukoliv zprávu odepíšete slovo “stop” a další vám na Messenger od nás už chodit nebudou.

Pokročilý marketing na základě souhlasu 

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující příležitosti a nabídky třetích osob nebo využít vaši e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Tento souhlas lze samozřejmě kdykoliv odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Předávání osobních údajů 3. stranám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. 

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. Strany. Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, však využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR. Jsou to posyktovatelé následujících platforem a služeb.

Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

  • Blueboard.cz Webhosting s.r.o., Kováků 3280/5, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 05448565
  • WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41  Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
  • Leadpages.net, Avenue 81, Inc. d/b/a LeadPages USA
  • Webinarjam.com, Genesis Digital LLC, 7660 Fay Ave #H184, La Jolla, CA 92037 USA

Analytické nástroje

  • Google Analytics Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Google Tag Manager, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA 

Marketing a zákaznická podpora

  • ActiveCampaign, Charlemont Exchange Charlemont Street, Dublin, D02VN88
  • ManyChat, INC.220 Golden Oak Dr, Portola Valley, CA, 94028, United States.
  • Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
  • Google Ads, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA 
  • Integromat s.r.o., Novákových 1954/20a, 180 00 Praha 8, Česká Republika, IČ: 29152861
  • Zapier, 243 Buena Vista Avenue, Suite 508, Sunnyvale, CA 94086 United States

Fakturace a účetnictví

  • Fakturace Premium
  • iDoklad – Solitea, a.s., Drobného 49, Brno 602 00 
  • Fakturoid s.r.o. IČO 04656679

 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Cookies

Naše webové stránky používají datové soubory cookies, s jejich používáním směrem k vám však nejprve musíte souhlasit a povolit nám je používat. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. Všechny naše webové stránky lze samozřejmě procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Více o tom, jak používáme cookies, ale také, jak můžete sami cookies povolit či zakázat, si přečtěte v našich Zásadách při práci s cookies.

Dodavatelé zpracování cookies

Koho používáme pro zpracování cookies třetích stran?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@direct-ahead.cz

Právo na informace

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Právo na přístup

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám v zákonné lhůtě do 30 dní doložíme jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Právo na doplnění a změnu osobních údajů

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte-li své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování

Své právo na omezení zpracování pak můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte-li se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. 

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Zákonná lhůta je poskytnout vám je do 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz je zákonná lhůta 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či upozorněním na produkty a služby vám zasíláme na základě našeho oprávněného zájmu, jste-li náš zákazník či registrovaný sledující. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v patičce každého e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci, spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho předchozího souhlasu nebudou vaše osobní údaje nikdy vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018.

Jak nás můžete kontaktovat?

Pokud budete mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese: info@direct-ahead.cz.

Děkujeme za důvěru!

team Direct Ahead